Vuurwerkverkoop 2022 in Wolvega

Beste vuurwerkliefhebbers,

Zoals jullie misschien via diverse mediakanalen hebben kunnen vernemen, gaat Vuurwerkbedrijf Van der Nat ook dit jaar weer in Wolvega en omgeving vuurwerk verkopen.
28 jaar hebben wij, vanuit onze voormalige locatie op industrieterrein “Groot Verlaat” met ongelooflijk veel plezier en passie voor het product onze klanten mogen voorzien van vele prachtige vuurwerkproducten tegen zeer scherpe prijzen.
Ook qua voorlichting en advies hebben wij velen klanten kunnen meegeven dat vuurwerk afsteken echt heel erg leuk is maar dat het wel op een veilige manier moet plaatsvinden.

Pak uw kans!!!!
LET OP!!!!! Onze kortingsprijzen lopen, in tegenstelling tot andere vuurwerkverkooppunten, ook tijdens de officiële verkoopdagen gewoon door.

Gewijzigde verkooplocatie:
Nu na 2 jaar een vuurwerkverbod te hebben moeten doorstaan, gaan wij EINDELIJK dit jaar weer mooie en spectaculaire vuurwerkartikelen verkopen; dit tegen zeer scherpe prijzen.
De locatie van waaruit de voorverkoop en verkoopdagen zullen plaatsvinden is een winkel in het centrum van Steenwijk; aan de Markt 32 ( het pand van de IJsmakers).
Ook hebben wij een tweede locatie; deze staat in Wolvega van waaruit onze klanten hun bestelling kunnen ophalen. Bij het ophalen van de geplaatste bestelling wacht men een leuke attentie.

Hou in ieder geval onze Facebook goed in de gaten.
Regelmatig worden daar nieuwtjes en acties geplaatst. Tevens staan daar ook duidelijk de openingstijden op vermeld.

Bekijk hier de openingstijden en locatie van onze winkel in Steenwijk.
Bekijk hier de openingstijden en locatie van onze afhaallocatie in Wolvega. 

LET OP…….onze locatie in Wolvega is alleen voor het ophalen van uw bestelling.
Wij hopen iedereen vanaf 2 december weer te mogen begroeten.

Tot ziens in onze winkel. 😊

Hartelijke groetjes,

Vuurwerkteam van der Nat

Geef een reactie